Mijn PVDM

Werken bij PVDM Accounting & Advice

Een job met pit

PVDM is een jong, dynamisch kantoor waar medewerkers de kans krijgen om zich volledig te ontplooien op vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit.

Als medewerker krijgt u de verantwoordelijkheid over een aantal van onze klanten, waar u direct mee in contact zal staan. Uiteraard worden belangrijke beslissingen en dossiers met het team doorgesproken.

Vacatures

Wij zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Stuur uw CV en motivatie naar Birger@pvdm.eu voor een open kandidatuur of neem een kijkje op de vacaturepagina.

Team

De open werksfeer maakt dat u steeds terecht kan bij het team, om in functie van de klant de juiste oplossingen of adviezen te bekomen.

Bij PVDM gaat het niet enkel om het inboeken van facturen. Werken bij ons is boeiend,  leerrijk, met de nieuwste technologieën en met kennis van zaken. Dat spreekt voor zich.

BAB-BKR Antwerpen

PVDM neemt het lid worden van de beroepsvereniging BAB-BKR Antwerpen voor zijn rekening, zodat elke werknemer eenvoudig zijn of haar professionele horizon kan verruimen. Wij hechten veel belang aan het digitaliseren van onze processen, waardoor u als medewerker steeds met vooruitstrevende technologische ontwikkelingen in aanraking komt.

PVDM Accounting & Advice
Handelslei 187, 2980 Zoersel
Kremerslei 53, 2570 Duffel

BTW. 0668.387.012
BIBF. 70503236

T. 03 384 11 28
info@pvdm.eu

Inspiratie in uw mailbox?

© 2023 PVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.

Shtick was here.