Mijn PVDM

Over PVDM Accounting & Advice

Onze kantoren bevinden zich te Zoersel en Duffel. Het ervaren en dynamisch team wordt geleid door Patrick Van Deuren en Birger Van de Merlen. Wij bekijken uw zaak alsof het onze eigen onderneming is en staan u bij met raad én daad. Maak kennis met onze persoonlijke aanpak en de flexibiliteit van onze gedreven medewerkers.

Zowel aan éénmanszaken en KMO’s als grotere ondernemingen kunnen we begeleiding bieden op financieel en administratief vlak. Wij geven fiscaal advies en helpen u bij de uitbreiding van uw onderneming. Startende ondernemingen kunnen we voorzien van het nodige advies en haalbaarheidsstudies, kredietdossier voorbereidingen en startersformaliteiten. We adviseren u ook bij de keuze van de juiste vennootschapsvorm. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we toegevoegde waarde bieden die uw zaak een stabiele basis biedt voor een jarenlange groei.

Boekhoudkantoor PVDM Accounting & Advice is een erkend lid van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (B.I.B.F.).

PVDM Accounting & Advice
Handelslei 187, 2980 Zoersel
Kremerslei 53, 2570 Duffel

BTW. 0668.387.012
BIBF. 70503236

T. 03 384 11 28
info@pvdm.eu

Inspiratie in uw mailbox?

© 2023 PVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.

Shtick was here.