Mijn PVDM

Advies
& begeleiding

Van opstart tot doorgroei

PVDM Accounting & Advice begeleidt grote en kleine bedrijven van A tot Z. Dat kan gaan van het oprichten of omvormen van uw vennootschap tot het opzetten van administratieve processen.

Wij willen meer zijn dan een loutere administratieve uitbesteding! Wij zijn uw partner. PVDM Accounting & Advice waakt over de financiële gezondheid van uw bedrijf, bekijkt de mogelijkheid tot groei en laat u weten wanneer u moet bijsturen.

Samenwerking op basis van vertrouwen

Het analyseren van de actuele cijferinformatie met onze professionele ervaring geeft ons de mogelijkheid om het management te coachen en te voeden. Op die manier werken we samen om de juiste beslissingen te nemen.

Een samenwerking komt er op basis van vertrouwen. U kent uw eigen vennootschap natuurlijk het beste. Wij hebben de expertise op onze domeinen. Door onze krachten te bundelen komen we tot de beste resultaten.

Consultancy

Of u nu zaakvoerder bent van een net opgerichte éénmanszaak of al jarenlang aan het hoofd staat van een KMO of grote onderneming: een belangrijke bouwsteen van succesvol ondernemen is professioneel advies op maat van uw onderneming.

Vanzelfsprekend signaleren wij tijdig mogelijke problemen en zoeken we samen naar oplossingen. Onze medewerkers scholen zich steeds bij. Door deze permanente vorming kunnen we u bij elke fase binnen uw bedrijfsevolutie advies geven. Indien nodig laten we ons bijstaan door specialisten (bedrijfsrevisoren, notarissen, advocaten, verzekeringsmakelaars,…).

Kortom, ‘zelfstandig zijn’ betekent niet dat u er alleen voor staat!

Startersadvies

Als startende ondernemer zit u vol ideeën en ambitie. Voor u start, is het belangrijk om informatie in te winnen en de haalbaarheid van uw project na te gaan. Wij staan u bij om de opstart van uw onderneming zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend.

Wij geven uitgebreid advies over de volledige opstart. We begeleiden u bij de keuze voor een eenmanszaak of vennootschap en de juiste vennootschapsvorm. We zetten uw visie om in cijfers, bekijken of uw project financieel haalbaar is, en helpen bij het vinden van financiële middelen. We informeren u over de nodige diploma’s en vergunningen, uw aansprakelijkheden en risico’s.

Concreet houdt dit volgende taken in:

  • opstellen van een financieel plan
  • begeleiden van de notariële akte voor vennootschappen
  • inschrijving bij het ondernemersloket (KBO)
  • aansluiting bij sociale kas
  • begeleiding bij kredietaanvragen bij financiële instellingen
  • aanvragen van uw BTW-nummer
  • aanvragen van nodige vergunningen, attesten en eventuele registratienummers
  • verzorgen van verplichte aansluitingen (eetwareninspectie, sociaal verzekeringsfonds, loonadministratiekantoor,…)

Pro-actief

PVDM Accounting & Advice werkt dan misschien graag achter de achter de schermen, dat wil niet zeggen dat wij zitten te wachten tot u plots nood heeft aan juridisch advies of een financieel adviseur. Wij anticiperen op de steeds veranderende regelgeving en werken proactief aan oplossingen nog voor ze in mogelijke problemen ontaarden.

PVDM Accounting & Advice
Handelslei 187, 2980 Zoersel
Kremerslei 53, 2570 Duffel

BTW. 0668.387.012
BIBF. 70503236

T. 03 384 11 28
info@pvdm.eu

Inspiratie in uw mailbox?

© 2023 PVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.

Shtick was here.