Mijn PVDM

Boekhouding
& accountancy

Volbloed cijferbeoefenaars

Als volbloed cijferbeoefenaars beschikken wij over een bijzondere kennis op het vlak van de wetgevingen op de boekhouding, de jaarrekening van vennootschappen, de vennootschapswetgeving, inkomstenbelastingen en BTW.

Vanzelfsprekend bieden wij het volledige gamma inzake boekhouding: van de volledige verwerking van uw boekhouding bij ons op kantoor, tot het begeleiden van onze klanten in het voeren van de boekhouding in eigen software.

U kan op ons rekenen voor de volledige verwerking van uw boekhouding. We maken tussentijdse balansen op (saldibalans, openstaande klanten en leveranciers,…) en bespreken de resultaten met u. We stellen de jaarrekening op en leggen deze neer.

Maak ook kennis met ons klantenportaal, waarmee u al uw documenten digitaal kunt raadplegen. Ook analyses op maat van uw behoeften zijn hiermee mogelijk. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden samen te bekijken.

Boekhouding op maat

De boekhouding wordt volledig op maat en op de wensen van de klant gevoerd. Er wordt steeds over gewaakt dat ze voldoet aan de wetten op de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen.

Onze innovatieve en interactieve softwaremodules staan u toe om uw cijfers in real-time te raadplegen op uw laptop, tablet of smartphone.

Fiscaliteit

Wij houden ons daarnaast ook bezig om de fiscale verplichtingen van uw vennootschap na te leven. Op het vlak van registratierechten, successierechten en indirecte belastingen staan wij u bij met advies en kunnen wij steeds beroep doen op onze gespecialiseerde relaties, waaronder bijvoorbeeld notaris of advocaat.

Eén van de grote bekommernissen op het vlak van fiscaliteit, is het voortdurend opvolgen en naleven van de termijnen voor het indienen van de verschillende aangiften. Onze daarvoor gespecialiseerde software waakt permanent over het naleven van de formaliteiten.

PVDM Accounting & Advice
Handelslei 187, 2980 Zoersel
Kremerslei 53, 2570 Duffel

BTW. 0668.387.012
BIBF. 70503236

T. 03 384 11 28
info@pvdm.eu

Inspiratie in uw mailbox?

© 2023 PVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.

Shtick was here.