Mijn PVDM

Proactief
& anticiperend

Wij houden u in de gaten

PVDM Accounting & Advice staat niet enkel paraat wanneer u ons nodig hebt. Ook wanneer u niet meteen aan ons denkt, denken wij wel aan u en uw bedrijf.

Een oog op uw cijfers

Ons vooruitdenken gebeurt op twee niveaus: enerzijds houden wij een oog op uw cijfers, documenten en boekhouding en adviseren u op voorhand voor wat komen zal. Dat gaat over voor de hand liggende zaken als btw-aangiftes, belastingaangiftes, balansen en jaarrekeningen, maar evengoed over specifieke zaken waar specifiek uw bedrijf mee te maken krijgt.

Een oog op de markt

Anderzijds houden wij de markt voor u in de gaten en zullen wij u proactief benaderen wanneer wettelijke zaken worden aangepast.

Voorkomen in plaats van genezen

Wij houden ervan om zaken te voorkomen in plaats van ze te genezen. Hier willen wij graag het verschil maken. PVDM Accounting & Advice wil niet het zoveelste boekhoudkantoor zijn, maar uw partner in zake financiën en fiscaliteit.

PVDM Accounting & Advice zet daarom ook sterk in op haar medewerkers. Opleidingen en trainingen maken onze mensen stuk voor stuk specialisten met de juiste, actuele kennis. Wij nemen graag deze opleidingskosten voor onze rekening. Als actief lid van de beroepsvereniging BAB-BKR Antwerpen, voorziet PVDM tevens het volledige inschrijvingsgeld voor de medewerkers.

PVDM Accounting & Advice
Handelslei 187, 2980 Zoersel
Kremerslei 53, 2570 Duffel

BTW. 0668.387.012
BIBF. 70503236

T. 03 384 11 28
info@pvdm.eu

Inspiratie in uw mailbox?

© 2023 PVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.

Shtick was here.